• 15 cm
  • 12 cm

Bento pasta ailesinin özgün üyesi bu tatlı ile tanışın! Ürün, lezzetli bir kakaolu kek ve vanilya kreması ile hazırlanmış ve üzerine göz alıcı çilek ve muz parçaları eklenmiştir. Kekimiz, yumurta, toz şeker, süt, sıvı yağ, un, kabartma tozu ve vanilyadan oluşan özel bir karışımla hazırlanır. Bir tarafta kremamız, süt, un, nişasta, toz şeker, tereyağı ve vanilya ile ustalıkla yapılır. Her bir ısırıkta ağzınıza yayılan bu muhteşem tatlar, size unutulmaz bir tatlı deneyimi yaşatacak. Kendinizi bu leziz ve çekici Bento pastasının büyüsüne kaptırın!

Abla pastası

  • y podremos calcular el precio de la entrega

Composición

Kakaolu kek vanilyalı krema çilek muz Kek İçin: 6 adet yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Krema İçin: 4 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1,5 su bardağı toz şeker 200 gram tereyağı 1 paket vanilya

Dimensiones

  • Anchura - 15 cm
  • Altura - 12 cm

Peso del artículo

1500 gr

Fabricante

Dimples_cakess, Turquía

País de fabricación

Turquía

Bento pasta ailesinin özgün üyesi bu tatlı ile tanışın! Ürün, lezzetli bir kakaolu kek ve vanilya kreması ile hazırlanmış ve üzerine göz alıcı çilek ve muz parçaları eklenmiştir. Kekimiz, yumurta, toz şeker, süt, sıvı yağ, un, kabartma tozu ve vanilyadan oluşan özel bir karışımla hazırlanır. Bir tarafta kremamız, süt, un, nişasta, toz şeker, tereyağı ve vanilya ile ustalıkla yapılır. Her bir ısırıkta ağzınıza yayılan bu muhteşem tatlar, size unutulmaz bir tatlı deneyimi yaşatacak. Kendinizi bu leziz ve çekici Bento pastasının büyüsüne kaptırın!

dimples_cakess

Ir a la tienda

5 de 5 valoraciones de los artículos

Protección al comprador En caso de que el artículo no coincida con la composición, puedes devolverlo a la tienda o quedarte el artículo y negociar una compensación con la tienda.
Normas de cancelación Puedes cancelar tu pedido de forma gratuita antes de la entrega y te devolveremos el importe íntegro.

Iniciar una reclamación por el artículo