• 20 cm
  • 15 cm

Eğlenceli ve neşeli tasarımıyla Renkli Şekerli Doğum Günü Pastası, özellikle çocukların en sevdiği tatlılardan biri! Üzeri renkli şeker topları ve el yapımı lolipop süslemeleri ile süslenmiş bu pasta, doğum günü partileriniz için harika bir seçim. Hem görselliği hem de lezzetiyle unutulmaz bir deneyim sunar. Saklama ve Tüketim Önerileri: Pastanızı serin ve kuru bir yerde muhafaza edin, direkt güneş ışığından uzak tutun. En iyi lezzeti almak için servisten önce 15 dakika oda sıcaklığında bekletilmesi önerilir. Buzdolabında maksimum 2 gün saklanabilir.

Renkli Şekerli Doğum Gunu Pastası

1 valoraciones del artículo
  • para que podamos calcular el precio de la entrega

Composición

İçerik: Pandispanya: Yumurta, un, şeker, süt, kabartma tozu, vanilin Dolgu: Pastacı kreması, beyaz çikolata veya meyve aromalı krema Kaplama: Vanilyalı buttercream Süsleme: Renkli şeker topları, el yapımı lolipoplar, yenilebilir renkli süslemeler

Dimensiones

  • Anchura - 20 cm
  • Altura - 15 cm

Peso del artículo

2000 gr

Eğlenceli ve neşeli tasarımıyla Renkli Şekerli Doğum Günü Pastası, özellikle çocukların en sevdiği tatlılardan biri! Üzeri renkli şeker topları ve el yapımı lolipop süslemeleri ile süslenmiş bu pasta, doğum günü partileriniz için harika bir seçim. Hem görselliği hem de lezzetiyle unutulmaz bir deneyim sunar. Saklama ve Tüketim Önerileri: Pastanızı serin ve kuru bir yerde muhafaza edin, direkt güneş ışığından uzak tutun. En iyi lezzeti almak için servisten önce 15 dakika oda sıcaklığında bekletilmesi önerilir. Buzdolabında maksimum 2 gün saklanabilir.

Valoraciones y opinión

An admirer

Febrero 2025

  • Servicio

    1 /5

Cancel without an explanation. Takes hours for one process.

Protección del cliente En caso de que el artículo no coincida con la composición, puedes devolverlo a la tienda o quedarte el artículo y negociar una compensación con la tienda.
Normas de cancelación Puedes cancelar tu pedido de forma gratuita antes de la entrega y te devolveremos el importe íntegro.

Iniciar una reclamación por el artículo